Google
 
   HOME    Agenda     Annuaire de liens    Actualités    Photos    Aide    Contact    Services    FR - NL  


  Nele Armée wint in Bern (CH)


Nele Armée heeft in het Zwitserse Bern haar eerste grote overwinning van het seizoen op zak gestoken. In de derde manche van de Swiss Inline Cup over 30 km was ze de snelste van de kopgroep.

Als enkeling tussen sterke ploegen werd ze gedwongen een tactisch sterke koers te rijden. De Leuvense counterde tal van aanvallen, maar hield genoeg reserve om op het gepaste moment mee te kunnen springen met de beslissende ontsnapping. Op de lange bergop naar de finish nam ze dan met verve afstand van haar medevluchters.

Ze hield de Nieuw-Zeelandse Nicole Begg en de Zwitserse Nadine Goor een halve seconde achter zich. De Françaises Samir en Barbotin volgden op 4 en 5.Wie Nele Armée en de Belgische nationale ploeg aan het werk wil zien, moet komende zaterdag (vanaf 14.00 uur) en zondag (vanaf 10.00 uur) naar Mechelen. Op de piste aan de Geerdegemvaart organiseert Fratelli Team Mechelen de 6° Internationale Prijs. Er worden deelnemers verwacht uit Engeland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk en Nederland.
 
 

:: PROCHAINS EVENEMENTS ::
Pas d'évènement pour l'instant

:: SERVICES ::
Sportmedia vous propose ses services dans les différents domaines suivant:

  • création de sites web,
  • développement de base de données,
  • logos personnalisés,
  • affiches promotionnelles,...


Cliquez ici pour plus de renseignements
     

0002923229 visites - contact : info@sportmedia.be
réalisation : www.sportmedia.be