Google
 
   HOME    Agenda     Annuaire de liens    Actualités    Photos    Aide    Contact    Services    FR - NL  


  Federaal Kampioenschap ju-jitsu


Organisator en tevens voorzitter van de Raad van Bestuur van de VJJF, dhr. Hugo Van Os, kan terugblikken op een geslaagd tornooi daat doorging op 11 en 12 november in Sporthal Hinkelpad te Berchem.

Een 100-tal ju-jitsuka namen deel aan het 2-daagse evenement waar fel maar sportief gekampt werd. Ju-jitsuclub Kuo Long uit Heist was weer fel vertegenwoordigd en kaapte dan ook de meeste medailles weg. Maar de climax was misschien de spectaculaire finale in de Open-categorie tussen Lorenzo Lootens en Eldar Gekhayev, beiden van Fit 2 Fight uit Wommelgem waar felle worpen en grondwerk werden afgewisseld met acrobatische hoogstandjes. Lootens wist uiteindelijk met zijn superieur grondwerk het goud in de wacht te slepen.

Ook het publiek, een 300-tal toeschouwers groot, ging mee op in de kampen die vaak tot vlak voor het einde onbeslist bleven. Hopelijk kunnen de Belgen ook hun beste beentje voorzetten op het WK te Rotterdam volgend weekend waar o.a. Belgisch kampioen Sami Loussif van club Ippon Zwijndrecht actief zal zijn in de Fighting en het gouden duo-gameskoppel Sandy Van Landeghem en Vanessa van de Vijver zijn rentree maakt.
 
 

:: PROCHAINS EVENEMENTS ::
Pas d'évènement pour l'instant

:: SERVICES ::
Sportmedia vous propose ses services dans les différents domaines suivant:

  • création de sites web,
  • développement de base de données,
  • logos personnalisés,
  • affiches promotionnelles,...


Cliquez ici pour plus de renseignements
     

0002980185 visites - contact : info@sportmedia.be
réalisation : www.sportmedia.be