Google
 
   HOME    Agenda     Annuaire de liens    Actualités    Photos    Aide    Contact    Services    FR - NL  


  DANCING ON WHEELS te Sint-Niklaas


Sint-Niklaas. – In Sint-Niklaas zijn de laatste voorbereidingen voor de rollershow "DANCING ON WHEELS" volop aan de gang. Deze jaarlijkse artistic rollershow is een initiatief van de kunstschaatsafdeling van de Vlaamse Rollerbond i.s.m. de Belgische clubs en kampioenen. Voor de editie van 2006, die doorgaat op zondagnamiddag 19 november, koos de Vlaamse Rollerbond Sint-Niklaas als locatie.

De hoofdstad van het Waasland huisvest de grootste kunstrolschaatsclub van het land en is dan ook de ideale gaststad voor het wervelende spektakel van muziek en dans op rolschaatsen.

Artistic rollerskating of kunstrolschaatsen is vergelijkbaar met het meer bekende kunstijsschaatsen. Even spectaculaire sprongen, vlugge passencombinaties en sierlijke pirouettes vragen zowel snelheid, techniek, lenigheid als kracht van de sporter. Alleen gebeurt alles op wieltjes, en dan nog wel op de traditionele “quad”-schaatsen. Prachtige kleedjes, kostuums en maquillage zorgen voor de final touch en brengen de toeschouwer in hogere sferen. Spektakel verzekerd dus tijdens DANCING ON WHEELS, de artistic rollershow 2006 van de Vlaamse Rollerbond!

De show gaat van start om 13u30 in de sporthal op Recreatiepark De Ster, die al 28 jaar de thuisbasis is van de gelijknamige rolschaatsclub. Belgische showgroepen en individuele kampioenen zullen hun beste beentje voorzetten om het publiek een rollend spektakel van de bovenste plank te geven.


Praktisch

• Wanneer? Zondag 19 november 2006 vanaf 13u30
• Wat? Rollershow DANCING ON WHEELS
• Waar? Sporthal Recreatiepark De Ster, Lange Rekstraat (ingang langs trampolines) te Sint-Niklaas
• Toegang? Slechts 5 euro PP (+ 12 jaar) of 3,50 euro (- 12 jaar)
 
 

:: PROCHAINS EVENEMENTS ::
Pas d'évènement pour l'instant

:: SERVICES ::
Sportmedia vous propose ses services dans les différents domaines suivant:

  • création de sites web,
  • développement de base de données,
  • logos personnalisés,
  • affiches promotionnelles,...


Cliquez ici pour plus de renseignements
     

0002923208 visites - contact : info@sportmedia.be
réalisation : www.sportmedia.be