Google
 
   HOME    Agenda     Annuaire de liens    Actualités    Photos    Aide    Contact    Services    FR - NL  


  Topsportcontract Wouter Hebbrecht verlengd


Skeeleraar Wouter Hebbrecht heeft vandaag zijn topsportcontract bij Bloso met een jaar verlengd.

Wouter kreeg vorig jaar een topsportcontract toegekend met als resultaatsverbintenis het behalen van een gouden medaille op het EK 2006 of een medaille op het WK 2006 op een van de korte afstanden.Vier maal stond de 26-jarige Evergemnaar dit jaar op het podium: tweemaal omhangen met zilver, tweemaal met brons.

Op het WK in september won hij brons op de 200 m tijdrijden én op de 500 m sprint. Tot tweemaal toe verbeterde hij er het Belgisch record op de 200 m. Hij stelde het record met bijna een halve seconde scherper en bracht het op 16"535. Ook het record op de 500 m (op de weg) reed hij aan diggelen (39"681).

Ook op het EK stond hij tweemaal op het podium: zowel op de 300 m tijdrijden (piste) als op de 200 m tijdrijden (weg) behaalde hij zilver.

Met die vier medailles voldeed hij aan de resultaatsverbintenis. Zijn progressies zijn zo veelbelovend dat zijn contract voor een jaar werd verlengd. Einddoel is een medaille op de volgende World Games (2009) in Kaohsiung (Taipei).


Wouter Hebbrecht is lid van Skeeler Team Evergem. Hij wordt begeleid door de Amerikaanse trainster Deborah Alpers van het “Milpitas Inline Speed Team” in het Californische San Jose. Een groot deel van zijn voorbereiding gebeurt dan ook in de VS.

Wouter Hebbrecht: 0477 25 47 11
 
 

:: PROCHAINS EVENEMENTS ::
Pas d'évènement pour l'instant

:: SERVICES ::
Sportmedia vous propose ses services dans les différents domaines suivant:

  • création de sites web,
  • développement de base de données,
  • logos personnalisés,
  • affiches promotionnelles,...


Cliquez ici pour plus de renseignements
     

0002922927 visites - contact : info@sportmedia.be
réalisation : www.sportmedia.be