Google
 
   HOME    Agenda     Annuaire de liens    Actualités    Photos    Aide    Contact    Services    FR - NL  


  Vlaams Kampioenschap Skeeleren Indoor


4° manche - finaleOp zaterdag 1 maart wordt in het Blosocentrum Julien Saelens in Brugge de finale manche van het Vlaams Kampioenschap Skeeleren Indoor gereden. De wedstrijden starten om 15.00 uur. De toegang is gratis.De Vlaamse Rollerbond en de organiserende club Inline Team Brugge verwachten in Brugge een 80-tal deelnemers, van miniemen tot scholieren. Daarbij zal de aandacht vooral gaan naar de West-Vlaamse renners die na de eerste manche aan de leiding staan. Bij de scholieren jongens was Siemen Tas (ZRC) de beste in de drie voorbije manches. Hij is dus nu al zeker van de eindoverwinning. Bij de miniemen jongens gaat de strijd tussen thuisrijder Florian Van Den Saffele (ITB) en streekgenoot Lars Vanhoutte (ZRC). Delphine Verburgh (ZRC), vorig jaar eindwinnares bij de cadetten staat nu op een voorlopige tweede plaats bij de scholieren. Het is zeer de vraag of ze de sterke Katia Klein (HEV) van de titel kan houden.

De spannendste strijd wordt verwacht bij de cadetten meisjes, waar het nog alle kanten uit kan. Zowel Vicky Jacobs (RRZ) als Vera Huys (HEV) en Sandrine Tas (ZRC) maken nog aanspraak op de titel. De laatste koers van de laatste manche zal hier wellicht pas de beslissing brengen.

Het is zeker dat ook de Vlaams-Brabanders in Brugge van zich zullen laten horen.

Pupil Nymphe Keuleers (RRZ) en miniem Julie Bailly (RRZ) zijn nu al zeker van de titel. Cadetten Kevin Bailly (RRZ) en Nicolas Klein (HEV) hebben uitzicht op de titel, maar dan moeten ze zeker Jens Provoost (ZRC) achter zich houden.

Bij de pupillen jongens gaat de titelstrijd tussen Stijn Desmet en Dieter Geeraerts, beiden van Reko Zemst. En met Emma Van Rhee, momenteel tweede bij de miniemen, heeft ook RSC Tienen zicht op een medaille.Het Vlaams Kampioenschap skeeleren indoor telt vier manches. De vorige manches werden gereden in Tienen, Oostende en Duffel. Voor het eindklassement worden de 3 beste dagklassementen in rekening gebracht.Wedstrijden indoor skeeleren zijn bijzonder spectaculair. Ze worden tegen hoge snelheid op een korte omloop gereden. De lengte van de omloop is afhankelijk van de grootte van de zaal. Hoe kleiner de zaal, des te moeilijker het bochtenwerk. De indoorwedstrijden scherpen de technische vaardigheid van de jonge renners aan en geven meteen aan waar de jongeren staan in hun voorbereiding op het nieuwe seizoen.
 
 

:: PROCHAINS EVENEMENTS ::
Pas d'évènement pour l'instant

:: SERVICES ::
Sportmedia vous propose ses services dans les différents domaines suivant:

  • création de sites web,
  • développement de base de données,
  • logos personnalisés,
  • affiches promotionnelles,...


Cliquez ici pour plus de renseignements
     

0002980204 visites - contact : info@sportmedia.be
réalisation : www.sportmedia.be