Google
 
   HOME    Agenda     Annuaire de liens    Actualités    Photos    Aide    Contact    Services    FR - NL  


  Mediadag Golf andermaal een succes


De Vlaamse Vereniging voor Golf heeft er steeds een erezaak van gemaakt om haar doelstellingen, betrachtingen en vooral nieuwe initiatieven aan een zo groot mogelijk publiek voor te stellen. Daarom de traditionele Mediadag die, zoals alle voorgaande edities, weer een voltreffer werd.

Niet alleen de vertrouwde schare golfjournalisten trokken naar de Zaventemse kantoren van de Vlaamse Vereniging voor Golf, maar ook enkele niet-specialisten. Die kwamen haast uit alle hoeken van het medialandschap. Wat wel opviel was de interesse die deze media voor de golfsport hebben. Wat hopelijk de Vlaamse golfsport andermaal een boost zal geven. Ideaal in aanloop tot een andermaal veelbelovend seizoen.

Naast de Kampioenschappen van Vlaanderen, de hertekende Beker van Vlaanderen ende gloednieuwe VVG Kids Tour werden ook alle andere initiatieven die de VVG dit seizoen wil nemen toegelicht. Eén van de blikvangers bij de nieuwe acties is “Golf met een échte handicap”. In samenwerking met Golf.be, BLOSO, de Koning Boudewijnstichting alsook de organisaties zoals revalidatiecentrum Pellenberg en Fevlado (federatie voor doven en slechthorenden) zullen mensen met een handicap de golfsport kunnen ontdekken. Het Elia-fonds, dat projecten ondersteunt om mensen met een verminderde mobiliteit in staat te stellen sportieve recreatievormen te ontdekken, kroonde de VVG zelfs tot de grote laureaat voor Vlaanderen. Iets om terecht fier op te zijn.

Daarnaast werd ook de starttogolf-mediacampagne op gang geschoten. De campagne promoot de verschillende startpakketten in de clubs en zal dit bekendheid geven via advertenties in Het Laatste Nieuws, Genieten, Goed Gevoel met extra golfspecials in Genieten, HLN én De Morgen. Hopelijk levert dit verschillende nieuwe golfers op.

Golf is niet alleen bewegen maar ook volop 'in beweging'...en dat werd op de VVG Mediadag nogmaals onderstreept.
 
 

:: PROCHAINS EVENEMENTS ::
Pas d'évènement pour l'instant

:: SERVICES ::
Sportmedia vous propose ses services dans les différents domaines suivant:

  • création de sites web,
  • développement de base de données,
  • logos personnalisés,
  • affiches promotionnelles,...


Cliquez ici pour plus de renseignements
     

0002922902 visites - contact : info@sportmedia.be
réalisation : www.sportmedia.be