Google
 
   HOME    Agenda     Annuaire de liens    Actualités    Photos    Aide    Contact    Services    FR - NL  


  Vlaamse skeeleraars domineren internationale driedaagse Haulerwijk en Wolvega (NL)


In het Nederlandse Haulerwijk en Wolvega heeft Wouter Meulders (Zwaantjes RC Zandvoorde) het internationale skeelerweekend gewonnen. Meulders was op geen enkele afstand de beste, maar was wel de meest regelmatige rijder.

Bij de juniores dames ging Maaike Polspoel (Reko Zemst) met de bloemen lopen. De Nederlandse rijdsters trachtten haar in de vierde wedstrijd nog van de eindzege te houden, maar slaagden niet in hun opzet. Met de val van Marita Hut in de laatste ronde viel ook hun plan om haar naar de eindzege te leiden in duigen.

Bij de cadetten zegevierden twee renners van RSC Heverlee: Bart Swings bij de jongens en Hanne Wouters bij de meisjes. Ook in 3 van de 4 categorieën bij de pupillen stonden drie Vlaamse atleten op het hoogste podium: Vicky Jacobs, Nymphe Keuleers en Julie Bailly, allen van Reko Zemst.Tijdens de eerste twee dagen van deze internationale driedaagse werd op de 200 m-piste van Haulerwijk gereden. Het programma van de slotdag werd - ondanks de regen - gewoon afgewerkt op de 400 m-baan van Wolvega.

In totaal waren er 275 deelnemers uit zes landen.
 
 

:: PROCHAINS EVENEMENTS ::
Pas d'évènement pour l'instant

:: SERVICES ::
Sportmedia vous propose ses services dans les différents domaines suivant:

  • création de sites web,
  • développement de base de données,
  • logos personnalisés,
  • affiches promotionnelles,...


Cliquez ici pour plus de renseignements
     

0002922829 visites - contact : info@sportmedia.be
réalisation : www.sportmedia.be