Google
 
   HOME    Agenda     Annuaire de liens    Actualités    Photos    Aide    Contact    Services    FR - NL  


  Dubbele winst voor Bart Swings in Gross-Gerau


Bart Swings (RSC Heverlee) gaf in Gross-Gerau eens te meer zijn visitekaartje af.

De eerstejaarssenior uit Herent kwam er aan de start in het gezelschap van enkele wereldkampioenen (Zangarini, Cifuentes, Francolini, Amabili, Dobbin, Saggiorato), maar dat kon hem niet deren. Zowel op de 5 km puntenkoers als op de 10 km afvalling was hij de snelste en hield hij alle grote namen achter zich. In de afvalling werd hij perfect gegangmaakt door zijn broer Maarten en Holsbekenaar Ferre Spruyt. In de laatste tien ronden stond hij er alleen voor, maar hij klaarde de klus met brio. Een minder goede 500 m liet hem in de eindstand stranden op de derde plaats.

Kwinten Tas (ZRC Zandvoorde) eindigde met drie toptienplaatsen als vierde, Ferre Spruyt werd knap vijfde.

De drie renners van RSC Heverlee, rijdend voor het Cadomotus team, wonnen ook de 3000 m aflossing, voor het Oostendse familietrio Bart, Wouter en Karel Meulders.Bij de juniores eindigde Jore Van den Berghe (ZRC Zandvoorde) tweede in de eindstand. Hij pakte de tweede plaats op de 5 km punten en de 10 km afvalling en werd derde op de 1500 m. Samen met Siemen Tas en Tim Sibiet won hij ook de aflossing.Bij de dames juniores B was het brons voor Delphine Verburgh (ZRC Zandvoorde). Haar clubgenote Sandrine Tas werd vierde. Samen met Chelsea Gzom werden ze tweede op de aflossing.

Bij de jongens juniores B stond Mathias Vosté (Inline Team Brugge) op het derde trapje.

REKO Zemst boekte succes met Ellen Van de Catseye die de beste was bij de jeugd.Sprint Cup

De internationale skeelerwedstrijd van Gross-Gerau opende met de Sprint Cup, een tijdrit over 300 meter. De Belgische skeelers zetten ook hier sterke prestaties neer. Bij de juniores A was Niels Provoost (ZRC Zandvoorde) de snelste. Zijn clubgenoot Arne Derobaix pakte verrassend het zilver.

Bij de dames juniores A won Anke Vos (Reko Zemst) brons. Mathias Vosté van Inline Team Brugge kreeg het zilver omgehangen bij de juniores B.
 
 

:: PROCHAINS EVENEMENTS ::
Pas d'évènement pour l'instant

:: SERVICES ::
Sportmedia vous propose ses services dans les différents domaines suivant:

  • création de sites web,
  • développement de base de données,
  • logos personnalisés,
  • affiches promotionnelles,...


Cliquez ici pour plus de renseignements
     

0002980145 visites - contact : info@sportmedia.be
réalisation : www.sportmedia.be